De inhoud van het wandelgidsje is het resultaat van het denkwerk van een werkgroep bestaande uit medewerkers van Pax Christi, parochiefederatie Heuvelland, vzw Rivo Torto, de Vlaamse Minderbroeders- kapucijnen en het centrum voor Vredesethiek (KUL). 'Vredesgemeente: een engagement' is gebaseerd vnl. op uitgaves van de VVSG rond de 17 duurzaamheidsdoelstellingen. 'Vredesbeleid- vredesopbouw' haalt zijn inspiratie vnl. uit een onderzoek  van het Vlaamse Vredesinstituut: Vredesopbouw en conflictpreventie in het Vlaams buitenlandbeleid ( 2015) en uit thematische magazines van Pax Christi rond vredesbeleid.

Onderzoekvredesopbouw En Conflictpreventie In Het Vlaams Buitenlandbeleid
PDF – 2,7 MB 360 downloads

Opbouwende correcties, voorstellen, aanvullingen, opmerkingen ea  op de inhoud van deze website zijn steeds welkom. We kijken- binnen de twee weken- voor een antwoord. 

Reactie plaatsen

Reacties

IrinaDoole
8 dagen geleden

https://clck.ru/36Evpz

Stom18
25 dagen geleden

General meeting. Pavel Durov has recently unveiled his cryptocurrency, nocoin, and the ability to mine it on Telegram. Play a cool game to earn this coin. Join the early miners – remember how those who got into Bitcoin early achieved success. Find the game link for mining below https://t.me/notcoin_bot?start=r_4_15620150

Wandelgidsje bestellen ?

Om een boekje te bestellen: stuur aub een mailtje via het contactformulier, met vermelding van je naam en adres. We maken dit over samen met een overschrijvingsformuliertje. We rekenen de verzendingskost er wel bij. Het boekje wordt aangeboden tegen een verminderde prijs. We werken immers aan een update.