De inhoud van het wandelgidsje is het resultaat van het denkwerk van een werkgroep bestaande uit medewerkers van Pax Christi, parochiefederatie Heuvelland, vzw Rivo Torto, de Vlaamse Minderbroeders- kapucijnen en het centrum voor Vredesethiek (KUL). 'Vredesgemeente: een engagement' is gebaseerd vnl. op uitgaves van de VVSG rond de 17 duurzaamheidsdoelstellingen. 'Vredesbeleid- vredesopbouw' haalt zijn inspiratie vnl. uit een onderzoek  van het Vlaamse Vredesinstituut: Vredesopbouw en conflictpreventie in het Vlaams buitenlandbeleid ( 2015) , uit thematische magazines van Pax Christi rond vredesbeleid en uit diverse interviews uit 2 Vlaamse kranten de voorbije jaren .

Onderzoekvredesopbouw En Conflictpreventie In Het Vlaams Buitenlandbeleid
PDF – 2,7 MB 414 downloads

Opbouwende correcties, voorstellen, aanvullingen, opmerkingen ea  op de inhoud van deze website zijn steeds welkom. We kijken- binnen de twee weken- voor een antwoord. 

Reactie plaatsen

Reacties

Voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is een voorbeeld reactie

Ander voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is nog een voorbeeld van een reactie.

Wandelgidsje bestellen ?

Om een boekje te bestellen: stuur aub een mailtje via het contactformulier, met vermelding van je naam en adres. We maken dit over samen met een overschrijvingsformuliertje. We rekenen de verzendingskost er wel bij. Het boekje wordt aangeboden tegen een verminderde prijs. We werken immers aan een update.